Rezervo nje Makine me Qera ne Vlore ose ne Aeroportin e Rinasit, Tirane


BB AUTO LOGO-upscaled_x2HOMEMAKINATRRETH NESHKONTAKTen_USENsqAL0
Rezervo nje Makine me Qera ne Vlore ose ne Aeroportin e Rinasit, Tirane
Data e Marrjes  makina me qera aeroport
Data e Dorezimit
Rezervo Makinen
MAKINAT08VETURE08
FUORISTRADE01
SUPPORT
VLORE & AEROPORTI RINAS
REZERVIMI NË ÇDO KOHË
Misioni!
Dallimi është në detaje dhe kjo është arsyeja pse shërbimet tona të makinave me qira, në industrinë e turizmit dhe biznesit, dallohen për cilësinë dhe rehatinë, për t’ju ofruar një përvojë unike.

REZERVO DUKE NA TELEFONUAR
+355692245922
Vlorë, Shqipëri
+355 sixty nine 224 5922
data@bb-rentcar.Com
Orari i Punes
ZYRA
Non-Stop: 24 Ore
Orari i Punes
SHERBIMI I QIRADHENIES
Non-Stop: 24 Ore


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *